"10" Lass

Real Madrid sezona bol gollü bir maçla başladı. Ancak hayal edilenden uzak bir oyun oynadılar. Real'e zaman lazım olduğunu herkes gördü. Asıl değinmek istediğim konu Real'de 10 numarayı kimin giydiği.
Sen kalk o kadar yılzdız oyuncun varken Lassana Diarra'ya 10 numaralı formayı ver. Lassana Diarra kimdir? Chelsea'den, Arsenal'den bir işe yaramadığı için gönderilen bir adam. Şimdi sen bu adama gidip Real forması verip bir de ilk 11'e koyuyorsan bu o oyuncu için yeterli bir onurlandırmadır. Dünya paralar verip adam alıyorsun, onlara versene 10 numarayı! Sonra pazarlamanı yap, reklamını yap. Ha onlar giymek istemedi mi 10 numarayı, git işe yarayan birine ver, olmadı Casillas'a ver. Ama "Lass" ne hocam.Büyük bir takıp olup olmadığı farketmez 10 numara o takımın en yetenekli oyuncularından birine verilir. Real Madrid takımını ele alacak olursak takımdaki yetenekler belli. Bir sıralama yapsak Diarra ilk 10'a belki 15'e bile giremez.
Acaba Pellegrini rakibi şaşırtmak için mi 10 numarayı Diarra'ya verdi. Rakip Diarra'yı tutsun CR ve Kaka da çaktırmadan ayarı versin!
Sonuç olarak Lassana'ya 10 numara, 10 numara da Lassana'ya hiç yakışmamış.
Bir de hepsini geçtim "Lass" nedir ya?
10 numara demişken, Robben'e gitmiş mesela!

Yorumlar

Serhat S Bucak dedi ki…
Acikcasi FM'de oldukca iyi yapmislardi, ben de onu MANU'ya almistim. Tabii yine de 10 numara vermedim.
Boyle bir skandal sanirim en son 2002 Dunya Kupasi hazirliklarinda Abdullah Ercan'in 10 numara giymesiyle ortaya cikmisti da neyse ki kupada oyle birsey olmamisti. Yoksa birak dunya ucunculugunu, ustuste 3 Dunya Kupa sampiyonlugu bile karizmayi duzeltmemize yetmezdi.

Bursa'daki Mose-senol numara degis tokusu bile daha anlamli, daha guzeldi.

Bu blogdaki popüler yayınlar

"Adın ne?"

Sex is back in rock and roll!

"Taco" demiştik!