Turkcell Super Lig - Hafta 2

Trabzonspor - Diyarbakırspor
Maçın başından sonuna kadar oyunda üstün olan taraf Trabzon olmasına rağmen, skor üstünlüğü D.Bakır'ın oldu. Yine de Trabzon adına Egemen dışında eleştirilecek birisi olduğunu düşünmüyorum. İlk golde yerden verilen pasa kafa vurmak ve istemesi çok komik bir atlayışlar yere uçması; ikinci golde ise topu sektirmesi D.Bakır'ın maç boyunca bulduğu sayılı gol pozisyonlarından 2 gol çıkarmasını sağladı.
Galatasaray - Denizlispor
Galatasaray, ligin ilk haftasında sahada dolaşmaya çıkmış gibi gözüken Denizli ile karşılaştı. Denizlide birkaç oyuncu sezonun başladığından bir şekilde haberdar olmuş ki oyunun belirli noktalarında 4-5 pas yapabildiler. Girdikleri 2 pozisyondan 1'ini gole çevirip Galatasaray seyircisine "FM sendromlarından" birini yaşattılar.Galatasaray hücum oyuncuları maç boyunca olumlu işler yaptılar. Ancak defanstaki aksaklıklar (adam kaçırma, ters kademeler) bu maçta da zaman zaman kendisini gösterdi. Keita performansını artırmaya devam ediyor. Kadroda sürekliliğini de sağlarsa, adam eksiltmeye yarayan çalımları ve ani hamleleri sayesinde bu sezon takıma çok faydalı olacağı açık.
Fenerbahçe - Sivasspor
Fenerbahçe zor gibi gözüken bir maçı, Alex'in de maçın hemen başında sakatlanmasına rağmen, çok rahat kazandı. Sivas'ın şuursuz oyunu bu maçta da devam etti. Fenerbahçe golü geç bulmasına rağmen rahattı. Oyunu istedikleri gibi yönlendirip pozisyon bulabildiler. Emre ve Dos Santos yine dikkat çeken oyunculardı. Sivasspor için söylenecek fazla bir laf yok. Hazırlık maçlarından bu yana pek bir gelişme kaydettiklerini söyleyemem. 5 - 0'ın kuyruk acısıyla kazandıkları Anderlecht maçı dışında geçen seneki oyunlarından çok uzaklar. Bu durumda sorulacak 3 soru geliyor aklıma. 1 Giden oyuncuların yerleri mi doldurulamadı? 2 Mehmet Yıldız olsa takım düzelir mi? 3 Sivas'a Bülent Hoca'dan habersiz Leila mı açıldı?
Beşiktaş - Antalyaspor
İlk gole kadar anlatılacak birşeyin olmadığı maç. Uyuttu! Dolasyısıyla yazılacak bir şey de yok. Mustafa Denizli'nin Holoskosuz taktiği sürdükçe Beşiktaş maçları bu şekilde geçer gibime geliyor. Antalyaspor zaman zaman oyunda üstünlük kurmasına rağmen ataklar ya Veysel'den ya da BJK defansından döndü. Maçın seyircisiz olması da çok kuru bir maç seyretmemize neden oldu. Tello'nun şık serbest vuruş golü de değinmeden geçemeyeceğim bir nokta. Helal!

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

"Adın ne?"

Sex is back in rock and roll!

"Taco" demiştik!