Sabri-Kewell-Hakan-Volkan...

İki tarafın da kontrollü bir başlangıcı tercih ettiği bir maçtı. Ceza sahaları arasında gidip gelen oyundaki dengeyi Ayhan bozdu (1-0). 60 m depardan sonra dağa taşa atmasını beklerken çok düzgün bir vuruş yaptı Ayhan, gerçekten tebrik etmek gerekir kaptanı. Galatasaray'ın bu golü, bu sezon kontra ataktan attığı ilk gol oldu yanlış hatırlamıyorsam. Bu dakikadan sonra Hamburg yakaladığı pozisyonları değerlendiremeyince, daha doğrusu De Sanctis kalesinde gole izin vermeyince devre 1-0 bitti.
İkinci yarının başında basit bir yerleşim hatasından gelen golle durum 1-1 oldu. Golden sonra skoru başarıyla koruyan ve 2. gol için fırsat kollayan Galatasaray'a, Hamburg yerine hakem önemli bir darbe vurdu. Bir şeyi kırk kez söylerseniz olurmuş. Hafta içinde Meira'nın gidişinden sonra, defans şöyle olacak, birtek Emre kaldı, Galatasaray ne yapacak... derken Galatasaray Emre'yi de kaybetti. Getirin kınaları!
Maçın geri kalan bölümünde defans dörtlüsü Sabri-Kewell-H.Balta-Volkan olan bir takımdan bundan fazlasını beklemek ayıp olurdu. Hele bir de 10 kişi kalmışsanız ve Nonda gibi bir forvetiniz varsa. Son yarım saat 6-2-1 sistemiyle oynandı, şans da bizim yanımızdaydı. De Sanctis'in gününde olmasının yanında Hamburg'un kaçırdıkları da pek akla mantığa uygun değildi. Bülent Hoca yine garip hamleler yaptı, yine şansı yardım etti ve maç 1-1 bittiği için bu hamleleri konuşulmayacak. Çekirge sıçramaya devam ediyor! İstanbul'da ne olur, sahaya kim çıkar merakla bekliyoruz artık.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

"Adın ne?"

Sex is back in rock and roll!

"Taco" demiştik!