Galatasaray'a ne oluyor?

Galatasaray yönetimi itici gözükmek adına herşeyi yapıyor son günlerde. Takım 4 4lük oyun oynamış sadece hakemler yüzünden onca puan kaybedilmiş havasındalar. Her şeye itiraz, anlaşılmaz bildiriler, kanıtsız iddialar, garip tehditler derken kulübü Türkiye ile bütünleştirerek olayın kapsamını iyice genişlettiler. Lakin bu süre içerisinde oynadığı maçlarda Galatasaray lehine verilen adil olmayan kararların sayısı da azımsanamayacak kadar fazla. Bu kadar büyük bir kulübe yakışmayacak küçüklükte davranışlar bunlar.
Galatasaray yönetiminin bu süre içinde taraftar gibi davranarak, gerçek taraftarı kışkırtması da işin başka bir boyutu. Normal bir süreçte, hakem kararlarına isyan eden taraftarları yatıştırması gereken yönetimlerdir. Sn. Adnan Polat'ın ipleri tamamen eline alması gereken bir zamanda kulüpte bu kadar çok farklı insandan ses çıkması başkanın kendi otoritesini de zedelemektedir.
Futbolcular ise bu dönemde hangi kulüpte hocalık yaptığını hala anlayamayan bir teknik direktör ile uğraşmak bir yana "Nasıl oynarsak oynayalım zaten oynanan başka oyunlar var!" düşüncesine inandırılmış gibi hareket etmekte. Bu kabusun bitmesi lazım!

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

"Adın ne?"

Sex is back in rock and roll!

"Taco" demiştik!